Velkommen til SPISS nettbutikk!

Her kan du bestille bøker og andre varer. Bruk menyen på venstre side for å finne det du vil ha eller benytt søkefeltet øverst til høyre på den røde linjen. Legg de varene du ønsker i handlevognen, gå til kassen, fyll ut de opplysningene vi ber om og send bestillingen din til oss!

Du betaler ikke nå - faktura sendes samtidig med varene!

Faktura sendes også til den e-postadressen du oppgir eller som EHF faktura, dersom du har/ønsker det,

samme dag som varene sendes herfra.

Nyheter

Hvordan bestille?

Private kunder: Når du bestiller bøker blir du bedt om å fylle inn personnummeret ditt. Dette er noe systemet krever og som vi som brukere ikke klarer å omgå. Men istedet for det riktige nummeret kan du skrive f.eks. 12345678910, dvs. 11 vilkårlige siffer, det går helt fint.

Offentlige virksomheter, som barnehager, skoler, omsorgsboliger, helseforetak, arbeidstiltak og andre virksomheter, må klikke på FIRMA (ikke privat) og skrive org. nr. Hvis du ikke kjenner dette kan du skrive 123456789, så finner vi rett nr. når faktura skrives. Husk også å oppgi bestillernummer eller ressursnummer (eller tilsvarende) på en av adresselinjene, dersom din virksomhet krever dette.

Hvordan sendes varene?

SPISS nettbutikk sender av kapasitetsgrunner ikke ut varer fortløpende. Våre rutiner er pr. nå slik at bestilte varer pakkes på lørdager og sendes ut fra posten på mandager.

Brev: de fleste bestillinger sendes som B-post i konvolutt. Normalt tar en slik forsendelse 4 dager fra den dagen brevet går videre fra innleveringssted. 

Pakker: Dersom bestillingen er så stor eller tung at den ikke går som brev, sendes den som pakke. Sporingsnummer oppgis på fakturaen og ved henvendelse på e-post til oss. Pakker må hentes på ditt lokale postkontor. Forsendelsestiden er stort sett lik som for B-post. Vær oppmerksom på at ankomst varsles fra posten via e-post.

 

NB!!! I November og Desember kan leveringstiden være noe lengre enn vanlig

på grunn av økt trykk på posten i forbindelse med julen.