Mini E-bok: Barnebarnet mitt er autistisk

Mini E-Bok: Barnebarnet mitt er autistisk!

De fleste er vel enige om at det å være besteforeldre er en lykke og en gave i livet. Og de fleste barnefamilier priser seg lykkelige over å ha besteforeldre tilgjengelig. Det å ha nære relasjoner til mennesker i flere generasjoner, gir som regel barn en ekstra god oppvekst.

Men hvordan blir det dersom barnet har en annerledes væremåte og den oppdragelsen man selv har fått ikke funker på barnet? Hva om ingen tips og råd kan anvendes? Hva om det å være besteforeldre til barnebarnet og foreldre til eget barn må ha et helt annet innhold enn forventet?

Hva om besteforeldrerollen må omdefineres fullstendig? I denne e-boken skal vi se nærmere på det å være besteforeldre til et autistisk barn. Hva innebærer det i praksis? Du vil få noen innspill og tips til hvordan du kan og må tenke annerledes og definere din egen rolle som bestemor eller bestefar. Hvordan kan du støtte ditt eget barn i den nye og ukjente foreldrerollen og hvordan kan du være den ressursen du ønsker for den unge familien?

Mini E-boken er på totalt 10 sider.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum2024

Pris: Kr. 35,-

Dersom du handler for en skole, barnehage eller annen virksomhet, og trenger faktura, send  en e-post med din bestilling til post@spiss.no

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Bestillingssammendrag

E-bok Besteforeldre bilde

Mini E-bok: Barnebarnet mitt er autistisk

Hvordan kan besteforeldre være den ressursen de ønsker for egne barn og barnebarn?

NOK 35
Totalt beløp NOK 35

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.