E-BOK PAKKE fORELDRE

E-Bok pakke for foreldre

Fordi veldig mange foreldre har tilbakemeldt at akkurrat disse tre e-bøkene har gitt dem nyttig informasjon, har vi valgt å sette dem sammen i en pakke, med en liten rabatt. E-bøkene kan selvfølgelig fortsatt kjøpes separat.

Litt om de tre e-bøkene:

Hva er Hva

Denne boken er ment som en første informasjon og guide til fordypning når det gjelder ulike tilbud for personer med autismespektertilstander. Boken presenterer en rekke metoder, program og hjelpemidler. Presentasjonene er kortfattede og går ikke i dybden, men det er oppført internett-lenker og/eller litteraturhenvisninger slik at leseren selv kan finne fram til mer informasjon om det som fanger interesse. Boken inneholder IKKE omtale av konkrete skoler eller behandlingssteder og presenterer tilbudene uten å ta stilling til om de er å anbefale eller ikke.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, Utgitt i 2020, oppdatert i 2023, full pris: kr 75,-

Ideboka

I Ideboka beskrives en rekke tiltak og metoder som kan benyttes i forhold til mennesker med autismespekterforstyrrelser. Boken innledes med en beskrivelse av de typiske vanskene og hvordan de kan vise seg i praksis. Hovedvekten i heftet er imidlertid lagt på praktiske ideer og tiltak. Tema som tas opp er blant annet: kartlegging, voksenatferd, tilrettelegging, kommunikasjon, selvforståelse og utfordrende atferd.

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, Utgitt i 2020, full pris: kr 150,-

Å informere om autisme

I denne praktiske E-boken er fokuset på å informere om autisme. Det gjelder både informasjon til de som selv har en diagnose, men også til foreldre, familie og venner, søsken, medelever og kollegaer. I tillegg er det et kapittel om informasjon til barn som har en forelder med autisme. E-boken er på totalt 70 sider. Bokens vedlegg inneholder mange praktiske eksempler og maler!

Forfatter: Torill Fjæran-Granum, Utgitt: 2021, full pris: kr 195,-

Kjøpt separat koster de tre bøkene til sammen kr 320,- Men du får denne bokpakken for KUN kr. 215,-!

Din pris: Kr 215,-

Sjekk ut

Vennligst dobbeltsjekk e-postadressen din.
Vi sender kvittering og annen viktig informasjon til denne e-posten.

Bestillingssammendrag

e-bok pakke foreldre bilde

E-BOK PAKKE fORELDRE

Nyttig informasjon for foreldre til autister!

NOK 215
Totalt beløp NOK 215

Betalingsinformasjon

Alle transaksjoner er sikret ved hjelp av 256-bit kryptering.