Direktesendte lunsjkurs!

Vi i SPISS setter opp et gratis, direktesendt lunsjkurs på vår Facebookside ca 1 gang i måneden. Dette begynte vi med i september 2016. Direktesending innebærer at de som ser på kan kommentere eller stille spørsmål i kommentarfeltet og kanskje få svar på direkten. Kursene er ment som smakebiter på tema vi ofte blir bedt om å veilede eller kurse om. Et lunsjkurs sendes i lunsjtiden og varer i en halv time.

Videoen blir lagret på Facebooksiden vår, slik at de som ikke har anledning til å følge sendingen direkte kan se kurset likevel. Alle videoene blir også samlet i gruppen "SPISS Lunsjkurs-lager" etter at de er sendt. Denne gruppen kan man søke om å bli medlem av.

 

KOMMENDE LUNSJKURS:

Neste Lunsjkurs kommer Onsdag 17. oktober kl 11.30 -12 og skal handle om samarbeid og tillit, hvor vitkig det er særlig når den vi hjelper har ulik atferd på ulike arenaer.Les mer om dette i Facebookarrangementet som legges ut på SPISS sin Facebookside!


For å følge sendingen må du "like" Facebooksiden vår og gå inn der og klikke på videoen når vi har begynt.

For å finne videoene i etterkant, bruk søkefeltet på siden eller meld deg inn i gruppen "SPISS Lunsjkurs-lager"!

HER finner du vår Facebookside!

.

 

Filmer

Forfatteren /av boken "Trollhare" presenterer seg på boklanseringen 30/8, 2018

En film om autisme og rettigheter

Noen små glimt fra vårt 2-dagers kurskonsept: SPISS Metodedager!

Artikkel

 • Å BYGGE BRO Del 1

  Å BYGGE BRO Del 1

  Av Anne Marie Endresen (2015)

   

  Barn med autismespekterdiagnoser (ASD) har et annerledes utgangspunkt når det gjelder kommunikasjon. For at de skal trives og samarbeide med oss må vi ta hensyn til dette og tilpasse vår egen måte å kommunisere på.

  Les mer…

EDA-Q, et kartleggingsskjema for PDA

Her finner du link til den offisielle norske versjonen av kartleggingsskjemaet for PDA (pathological Demand Avoidance) / Ekstrem kravavvisning.

KLIKK HER

.

 

En liten animasjonsfilm om å få vikar

En liten hilsen på verdens Autismedag, 2.april, 2018