Velkommen til SPISS nettbutikk!

Her kan du bestille bøker og andre varer. Bruk menyen på venstre side for å finne det du vil ha eller benytt søkefeltet øverst til høyre på den røde linjen. Legg de varene du ønsker i handlevognen, gå til kassen, fyll ut de opplysningene vi ber om og send bestillingen din til oss!

Du betaler ikke nå - faktura sendes samtidig med varene!

NYHETER:

Hvordan sendes varene?

SPISS nettbutikk sender av kapasitetsgrunner ikke ut varer fortløpende. Våre rutiner er pr. nå slik at bestilte varer pakkes på lørdager og sendes ut fra posten på mandager.

Brev: De fleste bestillinger sendes som brev i posten. Normalt tar en slik forsendelse inntil 4 dager fra den dagen brevet går videre fra innleveringssted. 

Pakker: Dersom bestillingen er så stor eller tung at den ikke går som brev, sendes den som pakke. Sporingsnummer oppgis på fakturaen og ved henvendelse på e-post til oss. Pakker må hentes på ditt lokale postkontor. Forsendelsestiden er stort sett lik som for brev. Vær oppmerksom på at ankomst varsles fra posten via e-post.

Faktura: Fakturaen legges enten ved forsendelsen eller sendes som eget brev til oppgitt fakturaadresse (dersom dette er en annen adresse enn dit varene skal sendes), på e-post eller som EHF faktura.